fbpx

Beauty School & More – Milen Vasilev

Запишете се

Beauty School & More – Milen Vasilev

 

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че края на месец Януари 2019 година стартира професионалното училище Beauty School & More – Milen Vasilev.

В училището ще се провеждат обучения по отделните професии от бюти бранша.

Beauty School & More –Milen Vasilev е Център за професионално обучение, притежаващ лицензия от НАПОО и обученията провеждани в него са съгласно всички нормативни изисквания на държавата.

Лицензирани сме да издаваме дипломи по следните специалности:

• Фризьорство
• Медицинска козметика

При завършване на обучението получавате легитимна държавна диплома, с която можете да практикувата избраната от вас професия на територията на целия ЕС.

Запишете се за Beauty School & More – Milen Vasilev до 23 януари 2019 г. и получете -20% отстъпка от редовната цена на обучението.

Запишете се за професионалните курсове на MV Salon
Милен Василев

Милен Василев

Стартира записване за курс по фризьорство в Beauty School & More – Milen Vasilev.

Авторската концепция на училището позволява записването за курс по всяко време, както и индивидуална заетост, която Ви дава възможност Вие да определите продължителността на Вашето обучение, не по-дълго от 8 месеца.

Училището разполага с модерна зала за лекции, както и реален фризьорски салон, в който нашите ученици ще могат да упражняват професията, още по време на своето обучение.

Преподавателският екип, начело с амбасадор Милен Василев след усилена подготовка, изготвиха индивидуални програми както за напреднали, така и за начинаещи фризьори.

Училището издава Държавни дипломи, както за II-ра, така и за III-та квалификационна степен (с право на преподаване).