Информация за салона

Свържете се с нас

Начело на екипа от фризьори е Милен Василев, който работи „рамо до рамо“ с екипа си. Салонът разполага с високо квалифицирани специалисти в областта на фризьорството, козметиката, маникюр и педикюр, грим и лазерна епилация.

MV SALON – Milen Vasilev работи само със световно известни висококачествени марки като: фризьорство – Redken, бяла козметика Academie, маникюр и педикюр Luxio, декоративна козметика IsaDora и Yves Saint Laurent.

Нашата цел е да докоснем всеки наш клиент и използвайки  уменията си да подчертаем неговата индивидуалност. Красотата е емоция, ето защо за нас е важно да печелим доверието на нашите клиенти всеки път.

Винаги сме готови да откликнем на вашите желание за промяна или поддръжка при нас. Готови да предложим и нещо ново, свежо и подходящо за вашия стил. Отлично подготвен екип. Всяка процедура започва след консултация със съответния специалист.

НОВО в MV Salon – терапии за лице с медицинска козметика Medik8 и MCCM – за видимо по-здрава, подмладена и освежена кожа с подобрена еластичност, цвят и мекота! Anti-age терапии, терапии за акне, хиперпигментация, отпусната кожа и други. Изберете една от терапиите предлагани в салона или открийте най-подходящите продукти за грижа вкъщи!

Милен Василев

Милен

Собственик

През 2004 г. Милен Василев реализира мечтата си да създаде специално място, което съчетава в себе си високо качество на предлаганите услуги, индивидуално отношение към всеки клиент и приятелска атмосфера, в която да се насладите с чаша кафе на изживяването в MV SALON - Milen Vasilev.

огняна-топ фризьор

Огняна

Преди няколко години беше мечта след, която тръгнах...днес всеки път, когато застана зад стола държа тази мечта в ръцете си. За мен не е професия, а страст и любов, които ме зареждат всеки ден. Всяка искрица в погледа, всяка усмивка, която предизвиква моята работа в клиентите, всеки миг на щастие, това са доказателствата ,че точно този е моят път.

стела-топ фризьор

Стела

Топ фризьор

От няколко години за мен това не е просто работа, а страст. След всеки удовлетворен клиент нарастват както мотивацията, така и любовта ми към тази необикновена професия.
В салон MV намерих всичко нужно за изграждането на истински професионалист. Нашият салон е специален, защото доброто настроение, позитивната атмосфера съчетани със знания и умения изграждат високия стандарт, който нашите клиенти заслужават. Това разбира се не би било възможно без най-силният ни партньор - продуктите на Redken. Те дават свободата на един фризьор да изгради себе си и да направи връзката между личното си вдъхновение и специалните желания на всеки клиент. Щастлива съм, че съм тук и ще продължавам да се стремя към съвършенство, подкрепяна от страхотните си колеги и разбира се от човекът на върха на ножицата - Милен Василев.

Ели - Лазерна епилация

Ели

Лазерна епилация и медицинска козметика

Няколкото години на усъвършенстване и работа в чужбина в областта на лазерната козметика ме изградиха като специалист в тази област. Вече 8 години практика в България съм натрупала професионален опит и знания, които ми помагат, както с деликатното и индивидуално общуване с всеки един клиент, така и с прецизното боравене с лазерната апаратура.

Това, което ме удовлетворява най-много е работата ми с най-добрата лазерна система на пазара а именно революционният лазер Candela Gentle Max.

Апаратурата, както всички ние знаем е едно от най-важните неща в постигането на резултатност и най-добър ефект. За мен е гордост да мога да предложа на моите клиенти качество на световно ниво с Candela Gentle Max с неговите мощни импулсни лазерни глави Alex и Nd YAG.

За мен е удоволствие да гарантирам на моите клиенти качество на възможно най-достъпна цена.

Candela победи там, където другите не успяха!

За повече информация, може да се обадите на 0884 344 644 или да посетите www.lazernaepilacia.com

деси-маникюр

Деси

Маникюр

Работя като маникюрист от около 15 години.Смятам,че класата на една жена се познава по грижата за ръцете й. Красиво оформеният маникюр е перфектен завършек на визията на жената.Затова избрах професията си на маникюрист.

Виолета-медицинска козметика

Виолета

Медицинска козметика

Преди 19 години открих себе си в тази професия и до днес продължава да ме окрилява , както в първия ден.

MV SALON sofia bulgaria (55)

Нели Петрова

Стилист и колорист

Стартирам професионалната си кариера през 2017 г. До тогава съм любител фризьор по сърце. Завършила съм успешно Академия Лореал. И до ден днешен не спирам да посещавам различни семинари и обучения и да се усъвършенствам в света на фризьорството. За мен това е една нестихваща страст и огромна любов. Да създавам красива визия е част от моето призвание като фризьор. Дисциплината и упорството, с които работя ежедневно ги дължа на друга моя страст – спорта. Обичам да живея цветно и красиво. За мен колористиката ти дава възможностда създаваш триизметрен цвят и свят подчертан със стила и класата в ежедневието на всяка жена.

MV SALON sofia bulgaria (55)

Стела Станева

Маникюр и педикюр

Изключително съм щастлива,че съм част от екипа на HairStory. Занимавам се с професионален маникюр, педикюр. Перфектния маникюр е съчетание от добре оформени нокти,красиво нанесен лак и правилно избран цвят. Всеки нов дизайн е предизвикателство за мен, защото декорациите са моята страст, а въображението моята сила.Вярвам, че трябва да сме добре информирани за новоститев сферата за да предложим най-доброто на клиентите си.Завършила съм квалификационни и множество надграждащи уменията курсове.Обичам работата си , защото срещите с моите клиенти ме зареждат.