fbpx

Информация за салона

Свържете се с нас

Начело на екипа от фризьори е Милен Василев, който работи „рамо до рамо“ с екипа си. Салонът разполага с високо квалифицирани специалисти в областта на фризьорството, козметиката, маникюр и педикюр, грим и лазерна епилация.

MV SALON – Milen Vasilev работи само със световно известни висококачествени марки като: фризьорство – Redken, бяла козметика Academie, маникюр и педикюр Luxio, декоративна козметика IsaDora и Yves Saint Laurent.

Нашата цел е да докоснем всеки наш клиент и използвайки  уменията си да подчертаем неговата индивидуалност. Красотата е емоция, ето защо за нас е важно да печелим доверието на нашите клиенти всеки път.

Винаги сме готови да откликнем на вашите желание за промяна или поддръжка при нас. Готови да предложим и нещо ново, свежо и подходящо за вашия стил. Отлично подготвен екип. Всяка процедура започва след консултация със съответния специалист.

Милен Василев

Милен

Собственик

През 2004 г. Милен Василев реализира мечтата си да създаде специално място, което съчетава в себе си високо качество на предлаганите услуги, индивидуално отношение към всеки клиент и приятелска атмосфера, в която да се насладите с чаша кафе на изживяването в MV SALON - Milen Vasilev.

огняна-топ фризьор

Огняна

Преди няколко години беше мечта след, която тръгнах...днес всеки път, когато застана зад стола държа тази мечта в ръцете си. За мен не е професия, а страст и любов, които ме зареждат всеки ден. Всяка искрица в погледа, всяка усмивка, която предизвиква моята работа в клиентите, всеки миг на щастие, това са доказателствата ,че точно този е моят път.

стела-топ фризьор

Стела

Топ фризьор

От няколко години за мен това не е просто работа, а страст. След всеки удовлетворен клиент нарастват както мотивацията, така и любовта ми към тази необикновена професия.
В салон MV намерих всичко нужно за изграждането на истински професионалист. Нашият салон е специален, защото доброто настроение, позитивната атмосфера съчетани със знания и умения изграждат високия стандарт, който нашите клиенти заслужават. Това разбира се не би било възможно без най-силният ни партньор - продуктите на Redken. Те дават свободата на един фризьор да изгради себе си и да направи връзката между личното си вдъхновение и специалните желания на всеки клиент. Щастлива съм, че съм тук и ще продължавам да се стремя към съвършенство, подкрепяна от страхотните си колеги и разбира се от човекът на върха на ножицата - Милен Василев.

ели-лазерна епилация

Ели

Лазерна епилация

Няколкото години на усъвършенстване и работа в чужбина в областта на лазерната козметика ме изградиха като специалист в тази област. Вече 8 години практика в България съм натрупала професионален опит и знания, които ми помагат, както с деликатното и индивидуално общуване с всеки един клиент, така и с прецизното боравене с лазерната апаратура.

Това, което ме удовлетворява най-много е работата ми с най-добрата лазерна система на пазара а именно революционният лазер Candela Gentle Max.

Апаратурата, както всички ние знаем е едно от най-важните неща в постигането на резултатност и най-добър ефект. За мен е гордост да мога да предложа на моите клиенти качество на световно ниво с Candela Gentle Max с неговите мощни импулсни лазерни глави Alex и Nd YAG.

За мен е удоволствие да гарантирам на моите клиенти качество на възможно най-достъпна цена.

Candela победи там, където другите не успяха!

За повече информация, може да се обадите на 0884 344 644 или да посетите www.lazernaepilacia.com

деси-маникюр

Деси

Маникюр

Работя като маникюрист от около 15 години.Смятам,че класата на една жена се познава по грижата за ръцете й. Красиво оформеният маникюр е перфектен завършек на визията на жената.Затова избрах професията си на маникюрист.

Виолета-медицинска козметика

Виолета

Медицинска козметика

Преди 19 години открих себе си в тази професия и до днес продължава да ме окрилява , както в първия ден.

MV SALON sofia bulgaria (55)

Нели Петрова

Стилист и колорист

Стартирам професионалната си кариера през 2017 г. До тогава съм любител фризьор по сърце. Завършила съм успешно Академия Лореал. И до ден днешен не спирам да посещавам различни семинари и обучения и да се усъвършенствам в света на фризьорството. За мен това е една нестихваща страст и огромна любов. Да създавам красива визия е част от моето призвание като фризьор. Дисциплината и упорството, с които работя ежедневно ги дължа на друга моя страст – спорта. Обичам да живея цветно и красиво. За мен колористиката ти дава възможностда създаваш триизметрен цвят и свят подчертан със стила и класата в ежедневието на всяка жена.

MV SALON sofia bulgaria (55)

Стела Станева

Маникюр и педикюр

Изключително съм щастлива,че съм част от екипа на HairStory. Занимавам се с професионален маникюр, педикюр. Перфектния маникюр е съчетание от добре оформени нокти,красиво нанесен лак и правилно избран цвят. Всеки нов дизайн е предизвикателство за мен, защото декорациите са моята страст, а въображението моята сила.Вярвам, че трябва да сме добре информирани за новоститев сферата за да предложим най-доброто на клиентите си.Завършила съм квалификационни и множество надграждащи уменията курсове.Обичам работата си , защото срещите с моите клиенти ме зареждат.