fbpx

Информация за салона

Свържете се с нас

Начело на екипа от фризьори е Милен Василев, който работи „рамо до рамо“ с екипа си. Салонът разполага с високо квалифицирани специалисти в областта на фризьорството, козметиката, маникюр и педикюр, грим и лазерна епилация.

MV SALON – Milen Vasilev работи само със световно известни висококачествени марки като: фризьорство – Paul Mitchell, бяла козметика Academie, маникюр и педикюр Luxio, декоративна козметика IsaDora и Yves Saint Laurent.

Нашата цел е да докоснем всеки наш клиент и използвайки  уменията си да подчертаем неговата индивидуалност. Красотата е емоция, ето защо за нас е важно да печелим доверието на нашите клиенти всеки път.

Винаги сме готови да откликнем на вашите желание за промяна или поддръжка при нас. Готови да предложим и нещо ново, свежо и подходящо за вашия стил. Отлично подготвен екип. Всяка процедура започва след консултация със съответния специалист.

Милен Василев

Милен

Собственик

През 2004 г. Милен Василев реализира мечтата си да създаде специално място, което съчетава в себе си високо качество на предлаганите услуги, индивидуално отношение към всеки клиент и приятелска атмосфера, в която да се насладите с чаша кафе на изживяването в MV SALON - Milen Vasilev.

огняна-топ фризьор

Огняна

Преди 4 години беше мечта след, която тръгнах...днес всеки път, когато застана зад стола държа тази мечта в ръцете си. За мен не е професия,а страст и любов,които ме зареждат всеки ден. Всяка искрица в погледа, всяка усмивка,която предизвиква моята работа в клиентите,всеки миг на щастие, това са доказателствата ,че точно този е моят път.

стела-топ фризьор

Стела

Топ фризьор

От 4 години за мен това не е просто работа, а страст. След всеки удовлетворен клиент нарастват както мотивацията, така и любовта ми към тази необикновена професия.
В салон MV намерих всичко нужно за изграждането на истински професионалист. Нашият салон е специален, защото доброто настроение, позитивната атмосфера съчетани със знания и умения изграждат високия стандарт, който нашите клиенти заслужават. Това разбира се не би било възможно без най-силният ни партньор - продуктите на John Paul Mitchel Systems. Те дават свободата на един фризьор да изгради себе си и да направи връзката между личното си вдъхновение и специалните желания на всеки клиент. Щастлива съм, че съм тук и ще продължавам да се стремя към съвършенство, подкрепяна от страхотните си колеги и разбира се от човекът на върха на ножицата - Милен Василев.

ели-лазерна епилация

Ели

Лазерна епилация

Не може да бъде по-лесно, да обичаш да правиш това, което искаш. Candela Laser

Иво Живков-грим

Иво

Грим

За мен да работя като Make Up Artist е възможност да живея артистично обграден с лукс и красота. Вдъхновява ме изкуството да трансформирам лица, използвайки последните техонологии в козметиката и новите тенденции в грима. Опитът ми като телевизионен и моден гримьор ми дава възможност бързо да се ориентирам и да отговоря на изразените и неизказаните нужди на клиентите. Като всеки артист в паметта ми има богата библиотека от образи – шедьоври от световното кино и колекциите висша мода, които лесно мога да пресъздам върху подходящото лице. Харесвам жените да се чувстват уникални, за това и подхождам индивидуално, като се вслушвам в най- малките детайли и изисквания. За мен изкуството на грима е уникално преживяване което мога да дам на всеки, който пожелае. За да преживеем Кризата в Лукс и Красота!!!

деси-маникюр

Деси

Маникюр

Работя като маникюрист от около 15 години.Смятам,че класата на една жена се познава по грижата за ръцете й. Красиво оформеният маникюр е перфектен завършек на визията на жената.Затова избрах професията си на маникюрист.

поли-маникюр

Поли

Маникюр

Съвсем случайно започнах да практикувам тази професия и 23 години по късно , осъзнавам каква късметлийка съм. Удоволствието от контакта с интересни и позитивни хора и радостната искрица в очите на доволният клиент са атестат за работата ми всеки ден. Изграждането на усет към детайлите и съчетаването на цветовете, търпението, упоритостта и постоянните усилия за самоусъвършенстване ме съпътстват непрекъснато. Чувството за хумор и развинтеното въображение са задължителните “инструменти” за постигане на добър резултат. Радостните усилия на работа в екип, правят картината пълна и завършена. Това е моята работа, а може би това съм аз.

Виолета-медицинска козметика

Виолета

Медицинска козметика

Преди 19 години открих себе си в тази професия и до днес продължава да ме окрилява , както в първия ден.